Varigt vægttab med TFT/EFT

Grunden til det endnu ikke er lykkes dig at opnå et varigt vægttab, skal findes i nogle ubevidste psykologiske mekanismer, som spænder ben for dig. I bund og grund handler det meget lidt om din kost. Du ved jo godt, hvad du skal spise. TFT/EFT er en effektiv og skånsom terapiform til at fjerne de bagvedliggende psykologiske årsager.

Når vi arbejder med TFT/EFT i forbindelse med vægttab, er målet for os, at du opnår et mere balanceret liv – både på det psykiske og på det fysiske plan. Det er ikke sikkert, du føler dig stresset og det kan også være svært at få øje på, men vores erfaring fortæller, at bare det, ikke at være glad for sig selv eller for sin krop, udløser stress i større eller mindre grad. Én af de væsentlige bivirkninger ved stress er, at din forbrænding bliver kraftigt nedsat.

Varigt Vægttab med TFT & EFT hjælper derfor dig, der har udfordringer med at tabe dig, da der er flere ting omkring vægttab der kan give dig stress. Stress over hvad du skal spise og ikke mindst, hvad du ikke skal spise. De mange slanke- og detoxkure kræver en systematisk fremgangsmåde, som kan give stress og gøre dig forpustet og give dig dårlig samvittighed, hvis du ikke følger den til punkt og prikke.

Mange spiser også på deres følelser. Følelsen af ensomhed, vrede, sorg, stress, frygt, skyld o.s.v.. Nogle gange spiser vi også uden at vide hvorfor, vi kan bare mærke, der skal noget spiseligt til. Det kan være ubevidst selvsabotage der er på spil. Du føler måske, på et ubevidst plan, du ikke fortjener at være fit og slank. Tanker og følelser af utilstrækkelighed giver stress.

Når man holder op med at stresse over mad og vægttab så taber du dig, fordi du forøger ilttilførslen til mave og tarm, forbedre optagelsen af næringsstoffer, styrker enzymproduktionen (så du ikke føler dig oppustet), fremmer optagelsen af vigtige næringsstoffer, får en sund tarmflora, og sænker niveauet af kolesterol, kortisol og insulin.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores mailliste og modtag de seneste nyheder og opdatering fra vores team.

Du er nu tilmeld vores nyhedsmail - Tak for tilmeldingen